Nytt medlemssystem & nya e-tjänsten Mitt medlemskap

Fakturorna kommer lite senare denna månad eftersom vi byter medlemssystem. Läs mer om vår nya e-tjänst Mitt medlemskap här.

Fakturor för medlemsavgiften oktober-december

2020-08-27

I mitten av oktober skickar vi ut fakturor för oktober, november och december till de medlemmar som betalar sin medlemsavgift med betalningsavier.

Ny avgift

Vi har höjt avgiften med 15 kronor i månaden från och med den 1 juli 2020. Nya medlemsavgiften är 170 kronor. Vill du ha mer information? Klicka här.

Är du ansluten till Kivra?

Du som är medlem hos oss och är ansluten till Kivra får automatiskt dina fakturor från oss till din digitala brevlåda i Kivra, istället för på papper. Om du har frågor om Kivra, kontakta Kivras support på 0770-45 70 00 eller mejla till support@kivra.com.

Har du frågor eller vill veta mer?

Har du frågor om dina fakturor eller övriga frågor är du välkommen att ringa oss på 010-470 68 00 eller skicka ett meddelande på vår e-tjänst Mina sidor.

Saknar du OCR-nummer?

Om du kontaktar oss via telefon eller Mina sidor kan vi ge dig uppgifter om OCR-nummer. Det går även att betala till vårt bankgiro 5319-2407 utan OCR-nummer. Betalar du utan OCR anger du personnummer på den person pengarna avser i meddelanderutan. Det går också bra att använda ett OCR-nummer från en tidigare faktura.

Vill du betala avgiften på ett enklare sätt?

Då kan du betala via autogiro eller e-faktura som du enklast anmäler via din internetbank. 

Du kan också skicka blanketten Anmälan till autogiro till oss. Har du ingen skrivare kan du ringa eller skicka meddelande via Mina sidor så skickar vi blanketten till dig.

Skriv ut blankett:

Senast uppdaterad 2020-08-27