Hur betalar jag?

Du kan betala din medlemsavgift på tre olika sätt.

Autogiro

  • Om du vill att avgiften ska dras via autogiro gör du en anmälan via din internetbank och signerar med e-legitimation. Som betalarnummer skriver du ditt personnummer. Har du redan fått inbetalningskort när du anmäler autogiro via din internetbank, ska du använda inbetalningskorten som du har fått. 
  • Du kan också fylla i en anmälan till autogiro och skicka till oss. Självklart skickar vi en blankett om du ringer till oss. Är du medlem kan du skicka ett meddelande till oss på Mina sidor

Skriv ut blankett:

Betalning via autogiro innebär att avgiften dras från ditt bankkonto den 28:e varje månad. Om den 28:e är på en lördag eller helgdag kommer avgiften att dras första vardagen efter.

E-faktura

  •  Anmälan om e-faktura gör du via din internetbank.

E-fakturorna skickas till din internetbank tre månader i taget. 

Inbetalningskort/fakturor

  • Om du är ansluten till Kivra, som är en digital brevlåda, får du automatiskt dina fakturor till din digitala brevlåda i Kivra, istället för på papper.
  • Är du inte ansluten till Kivra kan du ansluta dig till Kivra och få dina fakturor digitalt. Enklast registrerar du dig via Kivras app eller webbplats: www.kivra.com. Alternativt att du ringer till Kivras support på 0770 - 45 70 00 eller mejlar till support@kivra.com
  • Väljer du att inte ansluta dig till Kivra och inte har autogiro eller e-faktura skickar vi fakturorna med posten var tredje månad. Fakturorna skickas ut i mitten av månaden. Exempelvis avierna för januari, februari och mars skickas ut i mitten av januari.

Senast uppdaterad 2018-08-02


Mer som du behöver veta