Här kan du läsa mer om oss och vad vi har gjort under 2022.

Öppna och läs!

I början på året kom äntligen en ljusning när det gäller pandemin och vi kunde så småningom återgå till att arbeta på kontoren igen.

Nytt system

Under våren 2022 börjar vi ett förarbete inför att byta ärendehanteringssystem. Inför bytet i november stänger vi Mina sidor en vecka, och våra handläggare arbetar febrilt med att sätta sig in i allt nytt och handlägga ärenden.

Nya kontor

Under våren flyttar kontoret i Stockholm in i tillfälliga lokaler medan nya lokaler planeras och färdigställs. I slutet av april 2023 får vi äntligen flytta in i nya fräscha lokaler, en trappa ner i samma fastighet. Ungefär samtidigt flyttar även kontoret i Östersund till nya lokaler, och kontoret i Nässjö stänger ner.

Medlemsundersökning

Kantar Public genomför en webbaserad enkätundersökning på uppdrag av Sveriges a-kassor. Resultatet för vår a-kassa visar att våra medlemmar är mycket nöjda med oss. Vi höjer vårt Nöjd Kund Index med en punkt jämfört med undersökningen 2020. I årets undersökning ligger vi fyra punkter över snittet för alla a-kassor.

Ny webbplats

Under året arbetar vi med en webbyrå med att ta fram en ny webbplats. Den nya webbplatsen får ett nytt utseende, ny struktur och förbättrad sökfunktion. Lanseringen blir senare än vi tänkt på grund av cyberattacken i november. Den nya webbplatsen lanseras i början av 2023.

Har du frågor eller synpunkter?

Vi tar tacksamt emot dina synpunkter. Är det något du undrar över är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Du kan skicka ett meddelande via våra e-tjänster eller ringa oss på 010-470 68 00.