Om Mina sidor

Mina sidor är en e-tjänst för dig som är medlem hos oss. Du loggar in med din e-legitimation.

På Mina sidor kan du

  • sköta hela ditt ärende direkt på webben
  • fylla i och skicka dina tidrapporter
  • ladda upp dokument och intyg
  • skicka meddelanden direkt till din handläggare och få svar på din personliga sida.

På Mina sidor ser du

  • vilka intyg vi fått från dig
  • information om ditt ärende och dina utbetalningar.

Utbetalning varje vecka - om du vill

På Mina sidor fyller du i din tidrapport för en vecka i taget. Du som får ersättning från oss kan fylla i och skicka in din tidrapport på måndagen, och ha pengarna på kontot redan på torsdag samma vecka. Du bestämmer själv hur ofta du vill skicka dina tidrapporter - varje vecka, varannan eller en gång i månaden.

Beslut och brev direkt till Mina sidor

Vi skickar dina brev och beslut till Mina sidor om du inte angett något annat. Under Min Profil kan du ange om du vill få ett e-postmeddelande, ett sms eller både och när du har ett oläst beslut, brev eller meddelande i Mina sidor.

Du behöver senaste versionen av Adobe Reader

Du behöver ha senaste versionen av Adobe Reader installerad för att kunna läsa PDF:er på Mina sidor.

  • Ladda ner Adobe Reader genom att klicka här.

Så här loggar du in på Mina sidor

Du loggar in på Mina sidor uppe till höger på startsidan här på vår webblats. Vill du logga in nu direkt, klicka här.

Här hittar du svar på vanliga frågor om Mina sidor

 

Senast uppdaterad 2019-07-17