Få dina fakturor digitalt

2018-01-03

Vi på GS a-kassa vill arbeta med att minska vår klimatpåverkan och samtidigt erbjuda dig möjligheten att ta emot dina fakturor från oss digitalt.

Därför kommer vi, i början av januari, ansluta oss till Kivra, som är en tjänst för digital post från företag och myndigheter. Det är gratis, säkert och dessutom riktigt bra för miljön!

Vad är Kivra?
Kivra är en digital brevlåda som ersätter pappersdokument. Det finns redan över 1 300 företag som är anslutna, bland annat Vattenfall, E.ON och Försäkringskassan. I Sverige finns det snart två miljoner anslutna användare.

Är du ansluten till Kivra?
Du som är medlem hos oss och är ansluten till Kivra kommer automatiskt få din faktura från oss till din digitala brevlåda i Kivra, istället för på papper.

Är du inte ansluten till Kivra?
Du som är medlem hos oss men som inte har Kivra har möjlighet att ansluta dig till Kivra och få dina fakturor digitalt. Om du vill ha digitala fakturor för januari, februari och mars bör du ansluta dig så fort som möjligt.

Väljer du att inte ansluta dig till Kivra och inte har autogiro eller e-faktura skickar vi fakturor/brev med posten. Denna månad skickar vi fakturor för januari, februari och mars i mitten av månaden.

Betala via autogiro eller e-faktura
Har du redan valt att betala dina fakturor via autogiro eller e-faktura kommer du så klart att fortsätta betala dina fakturor på det sättet, och får då enbart brev via Kivra.

Vill du börja betala avgiften via autogiro eller e-faktura anmäler du det enklast via din internetbank, eller kontakta oss så skickar vi en blankett till dig. Du kan också skriva ut blanketten här:

Hur ansluter jag mig till Kivra?
Enklast registrerar du dig via Kivras app eller hemsida www.kivra.com. Alternativt att du ringer till Kivras support på 0770 - 45 70 00 eller mejlar till support@kivra.com

Har du frågor eller vill veta mer?

Om du har frågor om Kivra, kontakta Kivras support på 0770-45 70 00 eller mejla till support@kivra.com.

Har du frågor om dina fakturor eller övriga frågor, är du välkommen att ringa oss på 010-470 68 00 eller skicka ett meddelande på vår e-tjänst Mina sidor.

Senast uppdaterad 2018-02-20